O seara cu Tica Luminare

Asa cum am promis, revenim si cu cateva fotografii din seara cu Tica Luminare. Daca numele Tica nu va spune nimic, cu siguranta numele Karma va va spune mai multe – a spus el la inceputul concertului. Ei bine, cei ce au stat pana la 12 noaptea (aproximativ ora la care s-a terminat concertul), nu numai ca stiau foarte bine cine e Tica, dar au cantat impreuna cu el fiecare cantec in parte, pana la ultimul. Si-au fost aproape 3 ore de cantat continuu, fara nicio pauza.

Am avut parte si de un moment artistic mai special oferit de Masha,  fetita Ameliei, care a dansat pana ce mai avea putin si adormea pe banci.

Mai jos adaugam si un clip surprins in momentul concertului. Calitatea imaginii si a sunetului nu este extraordinara, insa (zic eu) poate fi relevanta ( rugam totodata pe cei ce au si alte inregistrari ori fotografii din bar, din orice moment al sau, sa ne trimita si noua, daca vor).

Totodata, ii multumim lui Tica pentru onoarea de a canta la noi in premiera piesa „VREAU O STUDENTA” (versurile si muzica ii apartin), ale carei versuri le atasez, asa cum apar pe blogul sau. Poate data viitoare o sa o cantam cu totii.

VREAU O STUDENTA

Daca mergi pe strada in Bucuresti
Nici nu ai sa crezi
Pe Magheru sau nu oriunde esti
Multe fete vezi
Ele sunt studentele care-mi plac
Si nu o ascund
Cand le vad ma simt ca un pui de drac
Si imi spun in gand

Vreau o studenta, poate la AS
Nici nu conteaza
Studenta unde e
Vreau o studenta s-o-ntind pe pajiste
Blonda sau bruna
Oricum tot buna e

Pe la cinema la un film de top
Ori seara pe alei
Ai sa vezi si-acolo frumusele foc
Studente cate vrei
Intr-o cafenea la un colt de drum
Daca vei intra
Vei desoperi printre nori de fum
Si studenta mea

Share Button