POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

https://i1.wp.com/evarza.ro/wp-content/uploads/2018/10/Logo-white.png?fit=500%2C230
https://i1.wp.com/evarza.ro/wp-content/uploads/2020/01/beer_glass_transparent_01.png?fit=620%2C620

0. INFORMARE GENERALĂ CU PRIVIRE LA POLITICA NOASTRĂ DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, GDPR
În această notă de informare, găsiți răspunsuri concrete despre cum sunt colectate, stocate și prelucrate datele dumneavoastră personale. Nota noastră este publicată la: 02.08.2018 si se aplică websiteului www.EVarza.ro detinut de SC Aisiel Group SRL , societate înregistrată în mod corespunzător și care funcționează în conformitate cu legile din România.

1. PROTECȚIA DATELOR DVS.
EVarza este conştientă de importanţa protejării informaţiilor, în mod special acele informaţii capabile să vă identifice ca individ (“informaţii personale”). Astfel, când folosim expresia DATE PERSONALE ne referim la orice dată despre o persoană fizică, care poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici Numele, orice informații despre Localizare și orice alt identificator online, adresa IP etc.
Legat de ACORD, în contextul colectării și folosirii datelor tale si in conformitate cu cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, precum și noile reglementări cu privire la protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație – Regulamentul UE 2016/679 intrat in vigoare începând cu data de 25 mai 2018, subliniem următoarele: am luat toate măsurile tehnice pentru ca să ne puteti oferi acest acord de la prima interacțiune cu acest site, în deplină cunoștință de cauză.
DATELE PERSONALE sunt colectate numai atunci când acceptaţi voluntar şi în cunoştinţă de cauză trimiterea lor către noi. Ne angajăm ca în fiecare pagină unde vă cerem informaţii personale să punem un link (o legătură) către acest document pentru a-l putea consulta ori de câte ori este cazul.

2. Modul de colectare al datelor
direct de la dvs prin telefon in momentul in care dvs ne contactati pentru a benefia de oferta, consultanță pentru realizarea proiectului dvs, etc
direct de la dvs prin intermediul emailurilor pe care ni le trimiteți
atunci când navigați pe website prin intermediul Cookie-urilor strict necesare
În plus faţă de informaţiile personale, sistemele noastre colectează în mod automat o serie de informaţii anonime care ne ajuta să întelegem mai bine cum este folosit site-ul şi cum putem să ne îmbunătaţim serviciile. Aceste date includ si se rezumă la, adresa de IP a computerului cu care accesaţi site-ul, sistemul de operare folosit, software-ul de navigare folosit şi timpul petrecut în site.
NU desfășurăm campanii de publicitate online
NU desfășurăm activități de reclamă, marketing și publicitate, activități de promovare a serviciilor noastre
NU trimitem email-uri cu nici un fel de informații nesolicitate
NU folosim platforme de publicitate (de tipul Facebook ADS sau Google Adwords, etc)
NU folosim bannere publicitare sau alte reclame web pe nici un alt site

3. Informaţii colectate
Mai jos gasiti detaliate toate tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:
Prenumele și numele
În cazul în care ne-ati furnizat prenumele și numele, folosim aceste date pentru a personaliza discuții telefonice avute cu Dvs precum si email-uri cu raspunsuri pe care le primiți de la noi.
Adresa de email
În cazul în care ne-ati furnizat adresa de email, o vom folosi pentru a va trimite raspunsurile pe care le-ati solicitat-o prin intermediul formularul de contact de pe site sau ca urmare a solicitarii dvs directe telefonice.
NU utilizam adresa Dvs de email pentru informare cu privire la produsele și serviciile noastre si pentru nici un alt tip de informatii nesolicitate.
Numărul de telefon
În cazul în care ne-ați furnizat numărul de telefon, folosim aceste date pentru a vă putea contacta rapid, numai in urma acordului direct al dvs.
Am luat toate măsurile tehnice pentru ca sa să nu fiți obligat(ă) să ne furnizati niciun fel de date (totul e opțional), dar e bine de știut că fără ele e posibil ca anumite părți din site să nu funcționeze corect, să nu putem colabora, sau să nu vă putem anunța cu privire la serviciile din portofoliul nostru de care ati putea fi interesat(ă).

4. Scopurile pentru care colectăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal
EVarza colectează și prelucrează datele dvs. cu caracter personal pentru următoarele scopuri de prelucrare:
Administrarea, îmbunatatirea și realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.EVarza.ro
NU vă prelucrăm datele dvs. personale în scopuri secundare care sunt incompatibile cu scopurile principale pentru care datele dvs. personale sunt colectate inițial; fără consimțământul dvs. prealabil, fără să existe un interes legitim în acest sens, și fără un temei juridic.

5. Partajarea datelor personale
NU am vândut, nu vindem și nu vom vinde niciodată datele Dvs către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

6. Drepturile Dvs în contextul colectării și prelucrării datelor
Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat și folosite datele tale;
Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;
Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către tine;
Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;
Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

Dorim să vă asigurăm de respectarea intimității dumneavoastră și protejarea datelor cu caracter personal, de repectarea prevederilor Legale privind protecția datelor cu caracter personal.
Dacă aveți o întrebare sau nelămurire, legată de aspectele prezentate ne puteți trimite intrebările dumneavoastră la adresa hello@EVarza.ro sau la următoarea adresă fizică: Str. Marcel Iancu Nr. 10, Bucuresti.

Call Now Button